''Când avem ceva de spus"

Volumul deseurilor colectate se reduce si cu 90% cu presele de balotat de la producatori de top

by admin

Astazi producem atat de multe deseuri incat, daca nu am avea metode de compresare si de micsorare a volumului, planeta noastra ar ajunge sa fie acoperita in intregime de deseuri toxice pentru fauna si flora globala. Firmele care se ocupa de strangerea de deseuri au cea mai mare nevoie de astfel de utilaje speciale de compresare, mai ales ca in marile orase deseurile ajung sa aiba volume uriase. Poate cel mai util utilaj modern pe care il poate avea orice firma care colecteaza deseuri de tot felul este presa de balotat deseuri.

Practic presa reduce volumul si cu 90%, spatiul ocupat de deseuri este din start mai mic, se pot depozita cantitati mai mari de deseuri intr-un spatiu dat cu dimensiuni reduse. Avantajele oferite de o presa de balotat deseuri sunt date de designul compact, de functiile speciale adaptate nevoilor celor care le vor utiliza, de motoarele puternice care asigura deplasare si compactare rapida, dar si de rezistenta lor la utilizare intensa. Firma AWE WASTE COMPACTOR are pregatite pentru firmele care colecteaza deseuri prese de calitate germane, irlandeze.

Presele sunt pentru toate tipurile de deseuri, sunt utile cand exista spatii mai mici sau mai mari de depozitare, au putere si capacitate diferita, pot fi verticale sau orizontale. Accesoriile din dotare si numarul mare de produse de pe stoc recomanda firma importatoare de produse de top pentru compactarea deseurilor, presa de compactare are si sisteme de ghidare ce reduc efectul de revenire elastica a materialelor, dar si sisteme de evacuare a balotilor.

In 20 de secunde se obtin baloti de diverse dimensiuni, presele se pot utiliza pentru toate tipurile de afaceri, chiar si in gospodarie, toate au garantie si se pot repara usor in serviceul autorizat oferit de firma. Cu noile prese cu fiabilitate ridicata costurile de exploatare sunt mici, mentenanta e asigurata de firma care le vinde, ele au performante ridicate si se pot utiliza in orice spatii datorita designului compact.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro