''Când avem ceva de spus"

De ce a prins Bitcoin si in Romania? Cateva motive

by admin

Prin 2006-2007 nimeni nu stia de Bitcoin. In ultimii 10 ani am tot folosit termenul Bitcoin de n ori, am invatat cum functioneaza totul si am integrat in vocabularul nostru si toata terminologia sa. Avem astazi experti in Bitcoin si oameni care au o adevarata avere in moneda virtuala. Se fac tranzactii mai ceva ca in sistemul bancar cu Bitcoin, se cumpara, se vinde, lumea e interesata de evolutia paritatii sale. Si mai interesant este faptul ca tara noastra a adoptat destul de rapid noua moneda si ne-am plasat si noi pe harta tarilor care folosesc activ monedele virtuale.

Comerciantii au inceput sa accepte plati, se poate plati chiar si in locuri publice, restaurante, sunt multe lucruri pe care le poti avea odata ce ai cumparat cativa Bitcoini in portofelul virtual. Si pana la urma de ce a prins Bitcoin in Romania atat de repede? In primul rand, credem, pentru ca romanii sunt interesati de tot ce e nou, pentru ca noua generatie e tot mai dependenta de tehnologie si tinde sa adere imediat la noutatile aparute, care i-ar putea usura viata. In al doilea rand avem Bitcoin in Romania pentru oamenii au realizat ca se pot obtine venituri, Bitcoin e o afacere profitabila atat timp cat stii cand sa cumperil, cand sa vinzi, unde sa vinzi. In al treilea rand Bitcoin a prins si la noi pentru ca romanii sunt foarte bine ancorati in realitatile globale, europene. In al patrulea rand avem Bitcoin in tara si facem tranzactii cu el si pentru ca incepem sa intelegem mai bine tehnologia, sa intelegem ce inseamna ea pentru noi si cat de mult ne poate ajuta daca o sustinem cumva prin simpla folosire.

In fine, Bitcoin este la moda si la noi pentru ca nu am incetat sa avem incredere in noile modalitati de plata, cele virtuale. Daca nu am fi adoptat cardul, tranzactiile online, poate ca astazi nu discutam in acest articol despre Bitcoin, vorbeam tot de card si cam atat, de online banking…

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro