''Când avem ceva de spus"

Infiintarea unei firme e mai simpla daca ai langa tine un sfatuitor de incredere

by admin

servicii-contabilitate-chronaxAfacerile de succes se nasc intotdeauna din idei care par sa nu fie asa de bune la inceput. Pe masura ce intervine documentarea si planurile de business incep sa dea roade, sa fie in acord cu realitatile economice din teren, afacerea se dezvolta, cel putin pe hartie, dupa care poate porni spre punerea in practica. Iata un exemplu din seria cum se deschide o afacere in Londra si cat de simplu poate fi. Primul pas pentru a avea o afacere prospera este infiintarea ei – poti afla aici care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme.

Pentru inceput veti constata ca sunt multe acte necesare infiintare srl, insa daca le luati pe fiecare in parte si urmati procedurile specifice veti descoperi ca in spatele denumirilor si listei se ascund de fapt niste lucruri banale. In prima faza, va trebui sa bifati din lista de acte necesare infiintare srl pe cele care se refera la determinarea obiectivului de activitate si incadrarea pe baza codului CAEN. Urmeaza apoi alegerea formei juridice a societatii, de preferat SRL, Societatea cu Raspundere Limitata, alegerea si rezervarea denumirii, incheierea contractului de sediu social, de cumparare sau inchiriere, de comodat, dar si realizarea actului constitutiv.

Se va avea in vederea semnarea declaratiilor care sa ateste lipsa antecedentelor penale, depunerea capitalului social. La final trebuie sa aiba loc inregistrarea firmei la Registrul Comertului, trebuie ridicat Certificatul de Inregistrare si obtinute toate actele de functionare a societatii nou infiintate. Daca vi se pare totusi destul de complicata procedura si vreti sa aflati mai multe detalii despre cum se infiinteaza o firma, sa beneficiati de asistenta profesionista, puteti apela oricand la Chronax, un site care raspunde nevoii antreprenorilor prin punerea la dispozitie de servicii integrate one stop shop. Cu mai bine de 100 de proiecte concepute si implementate, firma va ofera consultanta si asistenta juridica, audit si expertiza contabila sau servicii de contabilitate de la Chronax si Fiscalitate, adica tot ce v-ar fi necesar pentru a sti exact cum se infiinteaza o firma. Solutiile practice si accesul al Info Point, consiliere gratuita pentru afacerea dvs. sunt doar cateva dintre avantajele oferite de Chronax oricarei persoane care are nevoie sa stie totul despre acte necesare deschidere firma si administrarea sa ulterioara.

In plus, Chronax poate pune la dispozitia celor interesati si servicii profesionale de salarizare, management si resurse umane sau consultanta antreprenoriala, acces finantari diverse. Pentru a facilitata obtinerea mai rapida de acte necesare deschidere firma, site-ul amintit are in portofoliu si servicii integrate lunare de consultanta si asistenta gratuita pentru procurarea de certificate ISO. Discutia cu profesionistii firmei poate avea loc in orice zi lucratoare, fara programare, tarifele sunt accesibile si corecte, iar angajatii au o experienta de peste 20 de ani in domeniile in care profeseaza.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro