''Când avem ceva de spus"

Obtine statutul de “Firma de Incredere” pentru cabinetul tau medical

by admin

firma-de-incredereMii de firme din Romania au apelat deja la Certificatul “Firma de incredere” si, printre acestea, se afla numeroase clinici, centre si cabinete medicale. Asa ca, daca vrei sa devii mai cunoscut si sa prezinti cu mandrie parerea pacientilor tai despre tine ca medic, atunci foloseste Certificatul “Firma de Incredere” pentru a-ti demonstra competentele.

In orice domeniu de activitate iti trebuie si o garantie vizibila. Astfel, logo-ul “Firma de Incredere” se poate folosi in semnaturile oficiale, pentru ca este un statut real, care este meritat pe deplin.

Lucrurile devin mai simple atunci cand un soft special creat în direcția aceasta verifica fiecare cabinet medical, plecand de la parerile existente în spațiul online si le include pe acelea care se bucura de reputatie pozitivă pe o platformă online ce găzduiește programul “Firmă de Incredere”. Multi medici din Romania isi doresc sa denumeasca cabinetul medical, centrul medical sau clinica medicala “Firma de Incredere” .

Centrul de Cercetare al Opiniilor Clientilor sta sub tutela unei companii poloneze, in cadrul unui proiect desfasurat la nivel european, care a fost infiintat în 2013 si implementat deja în alte 7 tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia. Romania s-a alăturat la finalul anului 2015.

Sanatatea in Romania este un segment controversat. Medici, cabinete medicale, spitale, tratamente, pacienti, recenzii pozitive si recenzii negative – Pacientii isi manifesta multumirea sau nemultumirea fata de medicii cu care au intrat in contact asa cum este acum in trend, in mediul online. CBOK vine in intimpinarea tuturor medicilor cu cartea de vizita electronica, unde se promoveaza in mediul online cu toata activitaea lor pozitiva din cabinetele lor medicale.

CBOK prin implantarea proiectului care se desfasoara la nivel european sprijina activitatea medicilor din Romania si ii ajuta in munca lor atat de folositoare in folosul oamenilor! Calitate nu cantitate!
Fii medic, fii o “Firma de Incredere”!

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro